Kosmisk skæbne er en samling af reinkarnation sandheder, der validerer kosmisk skæbne-vi er alle.

Siden antikken har der eksisteret mange forskellige meninger om reinkarnation. Det hele afhænger af, hvem du kigger på det. Folk har forskellige synspunkter om emnet. Den vigtigste tro er, at reinkarnation ikke eksisterer, og det er svært at ryste.

Det betyder ikke noget, hvis du ikke tror på reinkarnation. Hvad er mere fascinerende er spørgsmålet: Hvorfor?

Toto mener, at “hvorfor” er forfølgelsen af næsten alle. To nøgleprincipper, der kan hjælpe dig med at få en forståelse, lever på kanten eller bliver horded. Kort sagt, ridning på en kniv kan være ekstremt farligt og bør aldrig gøres let.

For at vende tilbage til den filosofiske natur holder næsten alle religioner skriftstudium højt i deres hjerter. Alle de store værker af Mahabharata, Ramayana og Puran-Puran samt Agnishthma Puran, Bhagavad Gita, er fyldt med de fatale linjer, som Lord Krishna talte til Arjuna. Disse to citater er de vigtigste i Mahabharata og Ramayana.

Ifølge Vedaerne er Bhagavad Gita den ældste vediske bog. Det er skrevet på sanskrit. Gita NUMBERS 1 er en yndlingsbog blandt forskere. For det andet fortæller Vedaerne os mere om tekstens ældre oprindelse. Disse vediske vers oversættes mere præcist og præcist end Mahabharata.

To kapitler findes i en af de mest berømte Vedaer. De beskriver eksil af Arjuna, vores hovedperson. Det første kapitel viser Arjuna hiserveas lykke. Hans alvorlige omstændigheder bliver værre i den anden. Hvad er aftalen? Hvad skal vi forvente?

Vi ved naturligvis, at vedaerne også er sådan. De skal ofte ses med stor omhu på alle punkter i deres Diverse.

Sarva danaarana eller Vedicmor bog, den ældste af vedaerne er i disken af Sastra BuddheyopaccSoldan-sutra. PL kapitel 12.

Hvad er sastra? Det er en samling af doktriner og retfærdighed. Det ultimative mål er frelse eller Mukti. En ateist er ikke at være ondt!

I ovenstående citat finder du en teknik til glæde. Det er Muktis frelse. Sjælden er den person, der kan gøre det alene eller har viljen til at redde Mukti.

Det menes, at for at nå det, må vi lide. Dette er kun for ego. Det er sjældent at finde nogen, der ikke græder i søvne. Han er nødt til at lide. Det her er problemet. Hvorfor? Problemet er ikke lidelse, men behandling. Dialog er den bedste måde at helbrede denne sygdom på. Det er muligt at helbrede sygdommen, hvis du har viljestyrken. Dialogen er imidlertid mere effektiv end viljestyrken.

Det tager ikke meget indsats for at genvinde din essens. Hvad er årsagen? Fordi sygdom handler om viljestyrke. Ironisk nok er dette også det modsatte af mukti. Men at ændre din vilje kan give dig en belønning. Fred og glæde er belønningen for dem, der gør det. Det er nemt bare at gå efter det. At udøve denne magt, skal du bruge vil magt. Det drejer sig ikke om at have nogen magt. Det handler ikke om at få nogen magt.

Det har værdi. Min mening er, at magten er dårlig. Alt for mange magtmisbrug er blevet bevidnet til min viden. På grund af den magt, det giver til alle mennesker, har jeg været vidne til mange krige. Konsekvenserne af magtmisbrug kan ses af hele verden, selv i dag. Vi kan undersøge os selv og se, hvor meget magt der er til rådighed for os. Denne magt kan ses af os.

Vi foretrækker at have kontrol over vores magt. Vi foretrækker at have den magt, vi har, selv om den er begrænset. Hvis vi allerede har så meget disallity, så vi ikke engang ønsker det til vores rådighed.

Skriv kommentar