Home Equity Kreditlinje

Home Equity lån saldi er saldi på din balance

Dette er vigtigt, da dit hjem ansvarlig lånekapital kan falde ind under aktivtypen af lån. Et lån, der ligner et kreditkort, er en forpligtelse, der skal tilbagebetales. Kreditkort lån kan betragtes som aktiver. Din bank eller dit finansieringsselskab kan lovligt tvinge dig til at tilbagebetale dem, når de forfalder. Home lånekapital er sikret lån, der bruger dit hjem som sikkerhed.

Forskellen mellem en lånekapital og lån er, at dit hjem egenkapital er, hvad du i øjeblikket har. Men størrelsen af dette lån ville afvige fra, hvad du ville låne fra enhver anden kilde end et realkreditlån långiver. For at beregne din egenkapital skal du trække det skyldige beløb på dit realkreditlån fra dit hjems aktuelle vurderede værdi. Træk også eventuelle udestående lån fra dit hus. Baseret på din kredit score, kredit rapport, og andre faktorer, lånebeløbet kan ofte reduceres. Det vil dog ikke være så stort som hvad du ville overveje et “arsenal”, hvis denne type lån var til rådighed.

Et hjem ansvarlig lånekapital er teknisk set ikke et lån. Det er dog en kreditlinje. Home egenkapital kredit har ingen balance. Egenkapital er faktisk et begreb, der anvendes til den procentdel af dit hjem, som du skylder. Det beløb, du har betalt til dit realkreditlån er mindre end det beløb, du skylder. Egenkapitallinjen er det kreditbeløb, der er tilgængeligt for dig. De vil se på din kredit historie, som långiver er tilbøjelige til at låne dig penge, du ikke vil bruge. De gennemgår din kredit score samt din kredit rapport for at se, hvordan du har brugt kredit. Derfra planlægger de, hvor mange penge de forventer, at du låner og tilbagebetaler hver måned. De vil også tjekke din indkomst og beskæftigelse. Du skal sikre, at långiveren modtager alle betalinger.

Home egenkapital kredit er også kendt som et hjem kreditlinje.

Det beløb, du har lov til at låne, vil blive bestemt af størrelsen af udestående lån. Men, yourprinting vil hjælpe dig med at afgøre, hvor meget af dit hjem egenkapital, du kan låne.

Vær blid!

Et hjem ansvarlig lånekapital typisk har lavere satser end en personlig eller business lån. Du bør også overveje følgende gebyrer:

Selv om der er mange fordele ved et kreditkort, der er hjem egenkapital, som dem, der er nævnt ovenfor, er der også nogle ulemper. Et hjem egenkapital kreditlinje kan sikres mod enhver ejendom, men du ikke ønsker, at ødelægge din kredit. Svaret på dit lån betaling kan påvirke din kredit rapport, undertiden på en negativ måde. Du bør undersøge flere virksomheder, før du underskriver. Det er værd at se på 1. juli, som er starten på kreditsæsonens hjemme-egenkapitallinje. Så du kan sammenligne satser mellem alle de finansielle långivere, før du foretager nogen beslutninger. Mange af de hjem egenkapital långivere tror ikke deres renter er de bedste. Nogle velrenommerede virksomheder tilbyder hjem egenkapital linjer til faste priser uden lukkeomkostninger.

Renten på hjem lånekapital kan variere fra 4,88 – 8% til teenagere i sommermånederne. Hertil kommer, at renten for betalinger og boliglån er ofte lavere end resten. Betale renter er noget, du bør undgå. Du har lov til at låne penge, når renten er lav. Hvis du vil betale det med rentebetalinger, er dette acceptabelt. Det er vigtigt, at du er opmærksom.

Home Equity er for det fattige hus

Folk, der er ansvarlige for deres hjem eller fast ejendom betalinger bør ikke være i stand til at opnå et lån af en anden type for at åbne et hjem egenkapital kreditlinje. TheQuickCash er ikke på det rigtige sted.

Skriv kommentar