At lære musik for absolutte begyndere

Det kan være frustrerende at lære musik som nybegynder, hvis du ikke ved, hvordan du begynder. En nybegynder kan lære på mange forskellige måder, men der er nogle trin, der kan hjælpe dem med at lykkes.

1. Start Simple – Den bedste ting at gøre, er at starte med en simpel sang til din første guitar lektion og gå derfra. Du kan altid lære en mere kompleks sang senere. Nøglen er at begynde med enkle sange. Disse sange er enkle og nemme at lære, uden komplicerede eller vanskelige dele.

2. Have det sjovt! – Det er svært at lære et instrument og have det sjovt at gøre det. Du kan beslutte, at du ønsker at øve med guitar i nærheden af dig. Sjov er nøglen til succes. Nyd, hvad du gør.

3.——–Vælg dine korrekte lektioner ——–

De bedste lektioner vil være baseret på dit interesseniveau. Dine lektioner vil blive justeret for at holde dig engageret. Et kursus, der udelukkende er fokuseret på blues, kan passe dig, hvis du er meget ivrig efter at lære om blues. Du kan vælge et kursus, der er fokuseret på rock, hvis rock er din passion.

4. Følg den hvide side – De hvide sider hjælper dig med at finde de kurser, der med størst sandsynlighed passer til dine behov. De hvide sider, et afsnit af søgemaskiner, herunder Google, viser de mest relevante kurser til dine behov.

Hvis du er en absolut nybegynder, er de hvide sider noget for dig. Dernæst tag et kig på kursusoplysninger og ikke kun annoncerne.

5. Det vigtigste køb – Vælg det mest afgørende forbrug inden for dit budget. Et minimum på $ 100 er forpligtet til at købe din første guitar. En privat lærer kan ansættes for mindst $ 200 op til $ 400. Blues guitar lektioner er tilgængelige starter ved $ 25. Hvis du er seriøs omkring læring, kan du være i stand til at finde en lærer villig til at tage dig for $ 40/hour.

Det er vigtigt at huske på, at penge er vigtige, når det drejer sig om monetære spørgsmål. Men de fleste lektioner koster mindre end en enkelt privat lektion. Derfor er den vigtigste dollar de sidste par.

6. Noget musik inspireret af Ozzy Osbourne og Will I Am. Downloading musik fra internettet eller MP3-filerne har revolutioneret, hvordan du lytter til musik. Du kan opdage nye bands hver eneste dag ved at downloade dem.

Klik på linket for at hente en internetradiostation. Tag hovedtelefonerne på. Dagens sang vil være linket.

Her er de sange, du kan downloade i dag.

Vidunderlig dag

Det var dejligt at møde dig

Farvel Blå

Joan Baez, foto

Rytmer i hverdagen

iren sang

St.-broen

Plyssian

Tiden vil vise

Du skulle ikke se den dame i aften.

Dette er mine “essentials”, og de første 4 sange på spillelisten. Hvis du ikke kender nogen af disse sange jeg anbefale, at du får en iPod og lytte til dem.

1. Day Dreaming (Asturien)

2. Spansk Harlem – (I Am) Notorious

3. Perfekt godt placeret (Lynyrd Skynyrd).

4. december 1963 (The Beatles).

Fem til prisen… af en! (Grateful Dead

En anbefaling er ikke beregnet til at være et kunstværk, men et byttekort eller kabel. Du skal bytte, hvad du har for den faktiske vare. Med andre ord, at handle noget (som en bil stereoanlæg eller et kabel) for den faktiske post, bliver du nødt til at opgive noget. Du kan ikke stille dumme spørgsmål, når Gud har kommandoen.

7. Giv mig ditHomeBased navn: Arkansas født

8. Bring mig til brønden

9. Dit tøj skal vaskes

10. Forudindstillet køretur

11. 10.

12. Bor i din computer

13. Gå tilalloween

14. Jeg kan kalde det daggryets tusmørke

15. (flowerchild) Du skal være forsigtig med, hvem du gave

16. Hold øje med dem, mens de lytter

17. Du kan bede om tilladelse til at bruge deres mobiltelefon.

18. Rensdyrgevir

19. 10 ting, du ikke forstår om mig

20. trøjer

Når du har lyttet og sorteret gennem musikken, vil du være i stand til at træffe en beslutning. Du kan finde en stor musikstrøm som en meteorolog. Hver enkelt er forskellig, så du bliver nødt til at gå gennem hver enkelt og vælge det bedste. Nogle er enklere end andre. Det hele afhænger af, hvad du søger efter.

Hvad er det, du prøver at sige?

Skriv kommentar