Sangskrivning: Sådan holder du dine lyttere interesseret i interessante tekster

Sangskrivere har ofte gode ideer, men ender med at gentage den samme historie i deres andet vers.

Selvom det teknisk set er fint, giver det ikke en overbevisende historie. Det kan også medføre lyttere ’til at miste interessen for det emne, du synger.

Du kan prøve dette trick, hvis du har problemer med at komme med ideer til at tilføje til dit andet vers. Nu skal du skrive et første vers, der matcher din oprindelige.

Hvis du bruger lidt tid brainstorming ideer til dit første vers, vil det hjælpe dig med at komme med en. Hvis du tænker på et emne eller en sætning, som du gerne vil gøre mere ud af, skal du overveje, hvad det kan betyde for din anden linje. “Bliv f.eks. mere unik” eller “Dit omkvæd føles unikt”. Der er masser af ideer, der kan få dig til at tænke.

Når du er færdig, kan du vende tilbage til dit første vers. Når du har dette ned, kan du justere det lidt, og så kan du begynde at skrive resten af din sang.

Du kan se, at oprettelse af en anden sætning kan hjælpe dig med at skrive dit første vers. Derudover vil det vise dig, hvordan forståelse af det første vers vil hjælpe dig med at skrive dit andet vers.

Derfor er det vigtigt at sikre, at du kun undersøger ideer, du kan lide. Målet er at have hver linje i din sang være et omdrejningspunkt for et andet vers eller i det mindste en første lyrik. Dette vil gøre det lettere at skrive, fordi du ikke behøver at vælge mellem to forskellige ideer.

Dit andet vers bør være fremtrædende og henlede opmærksomheden på den første.

Du skal ikke være bange for at skifte linje. Dette giver dig mulighed for at skabe mere kontrast i din anden linje, og det giver dig også mulighed for at opdatere din historie, hver gang du skriver.

En simpel linje med et nyt omkvæd kan ofte være en fantastisk måde at opdatere dit andet afsnit eller hente inspiration fra det første.

Du vil opdage, at din sang får et nyt liv, som du fortsætter med at skrive og arbejde på det. Dit andet vers vil begynde at afspejle din unikke sangskriver følelse.

Det vil føles som om du er gået fra det første til det andet vers. Du vil være i stand til at se, hvordan alt fører til den anden.

Du skal ikke være bange for at prøve nye ting, og du skal ikke være bange for at tage en gammel sang og gøre det til en anden linje. Lad os se på, hvad vi kan gøre med andet vers.

Vi vil undersøge, hvordan vi kan bringe nyt liv til en gammel sang ved at tage nogle gamle vers, og gøre dem andet vers. Du kan give det et skud og finde ud af, hvordan du føler om det andet vers.

Det er nemmere at skrive andet vers, når jeg har arbejdet på en sang. Andet vers udgør kernen i sangen. Andet vers kan tages fra gamle linjer og omdannes til noget nyt.

Dette blev tilpasset af Bob Dylan

Nu er det tid til at tilpasse mit andet vers

De gamle tider er stadig så

Ingen tid til at føle sig gammel, enko

Vi vil begynde med at give vores kor en melodi.

Hip Hop elskere rock and roll

Nye sko passer ikke helt rigtigt

Vi vil bremse vores tempo i forandring

Det er ikke den gamle historie.

Have det sjovt med det andet vers lyrics

I andet vers er det klart, at vi starter med et andet sæt mål. Omkvædet er den mest mindeværdige del af sangen, så sørg for at inkludere dine lyttere.

Omkvædet siger:

Da vintersneen forsvandt

Du sagde, at du stadig er varmere

Her er beskeden: På trods af al sneen gør du det stadig

Dette er normalt et vers, der genererer en række vers. Men du kan også tilføje eller trække linjer fra disse vers. Dette er, hvordan andet vers temaer er skabt.

Tilføj en melodi til det andet vers: Dette vil give dig mulighed for at gå ud over, hvad der lige blev sagt, og skabe en melodi.

Skriv kommentar