Overvej disse ting, når du rejser med små børn

Har du planer om at rejse med børn? Absolut. Her er nogle tidløse råd, der vil sikre, at du altid har alt hvad du behøver.

Alt for børn

Agenle(er), en beholder, en snack og en flaske vand pr. barn.

Taske/kåbe: Hvert barn har brug for en taske, de kan bære rundt på. Inkluderer en bog, legetøj eller tæppe samt deres yndlingstæppe.

Hvert barn modtager en hagesmæk, en hvid hagesmæk med skolens logo. Også inkluderet er et håndklæde og håndsprit.

Et sæt lagner, der skal bruges som lagen til dit barn.

Amerikanske børn bærer bukser hver dag. I Storbritannien ville det enten være en jumper (eller en badekåbe).

Du tror måske, at shorts vil føle sig mere komfortabel, hvis de ikke er bukser. Indeholder også sokker og under handsker.

Til fritidssko kan børn ikke bære de sko, som voksne kan. Hvis dine børn skal i skole, kan det også være nødvendigt med undervisere.

Halloween kostume: Du behøver ikke at købe en pirat hat og en grev Dracula outfit. Følg retningslinjerne i dit område. Du kan lave Robin Hood eller et vampyrkostume, hvis du har et.

Hatte af almen interesse. En traditionel sølvhat, der er perfekt til kvinder og en smuk hvid motorhjelm, der er fantastisk til drenge. Du kan også finde pramme, hvis du leder.

Tryllestave favoritter til piger en tryllestav med flyvende fjer eller en hellig. En tryllestav, der har en fallos vedhæftet er det bedste for fyre.

Ingen flyselskaber ønsker at miste et badehåndklæde Det kan bruges til at dække flyets seng.

Dit barn kan tage med en fanny pack med dem, mens ud og omkring. De vil have noget, der er let at identificere.

Ting, du skal tage på din dagstur, inkluderer bøger, mysteriumlegetøj, portionste, måltider og snacks. Disse elementer kan omfatte bøger, mystiske legetøj og dele af mad, drikkevarer, snacks, toiletartikler og medicin.

For hvert barn, bringe sko. Du kan medbringe nye sko dagligt, indtil barnet er behageligt med dem.

Solbriller kan bæres af alle.

Solcreme og batterier. Sørg for at medbringe solcreme og et batteri. Dette er især vigtigt for dem, der planlægger at tilbringe meget tid udendørs.

Vandflaske har liter vand, flasker eller din foretrukne aftagelige plastik karaffel. Du bør altid have en ekstra til, når du sidder fast. En god idé er at have ekstra vand med dig at drikke og rense, samt snacks og juice.

Efter en lang dag med rejser og shopping var vi trætte. Jeg var heldig at have mit rejsekrus, så jeg koldt ringede til en kop kaffe på en dejlig cafe langs ruten og nød en varm chokolade bagefter.

Vær opmærksom på, hvad du spiser. Nogle lande har flere farer end backpackere, der vandrer op ad bjergstier. Du bør tage alle forholdsregler.

Iført et visir eller hat kan forårsage din hals til at blive smittet om natten, så medbring en nakke pude. Et par ekstra ørepropper eller øjenbetræk anbefales også. Det er ikke en god ide at forsøge at klippe dine venners ører med et øre-klip.

Drik ikke juice, uanset hvor vågen. Mens du kan socialisere med de seje børn i løbet af dagen, foretrækker de at drikke på klipperne.

Jeg lærte hurtigt, at Fargo er fuld North Platte-cowboys, og flere cowboys. Ledetråden vil minde dig om, at North Platte kan findes i Colorado Territory. De bærer stadig firkantede, store smil, når der ikke er en sundowner (Sunset Boulevard ser ud som om det var et skridt tilbage i tiden).

Hvis du rejser fra North Platte by til by, vil du sandsynligvis se flere små byer / ranches, som den min oldefar ejede, end bycentre. Hold øjnene skrællet! De tilbyder ofte en fantastisk udsigt og gode tilbud.

Fargo er et vidunderligt sted at komme væk, især i weekenderne. Få komfortable bukser, en tee-shirt og en termokande fyldt med varm kakao eller enhver anden drik derude.

Skriv kommentar